Exclusieve matchmaker IVY bemiddelt nu ook voor single 20′ers (die de lat hoog leggen)

Het exclusieve matchmaking agentschap Ivy International, dat bemiddelt voor rijke vrijgezellen, introduceert in de Benelux een nieuwe formule die specifiek gericht is op de nog jonge markt: die van de 21 – 28 jarigen. Hoogopgeleide 20′ers kloppen namelijk steeds vaker aan bij matchmaking agentschappen.

Daarom biedt Ivy een pakket diensten dat goedkoper is dan het reguliere aanbod en krijgen de jonge single mannen en vrouwen coaching op maat….

Sinds de start van Ivy International in 2015 is het agentschap sterk gegroeid in Europa, met kantoren en vertegenwoordigers in 15 steden. In de Benelux vindt men het hoofdkantoor in Antwerpen en vertegenwoordigers in Brussel en Amsterdam. De consulenten zijn zeer mobiel, flexibel en ontmoeten de klanten op een door hen uitgekozen locatie. Ondertussen zijn er zo’n 2000 leden en wordt er dit jaar nog een groei verwacht van 40%.

De 20′ers die zich melden, zijn vaak niet enthousiast met de online diensten en datingsites die hen afspraakjes op grond van oppervlakkige criteria beloven en vanwege het feit dat zijn in het uitgaansleven liever niet naar een partner op zoek gaan. Vaak hebben ze daar vanwege een drukke baan ook gewoon geen tijd voor. Natuurlijk willen ook zij verliefd worden, maar ze zijn zich ook zeer bewust van de invloed die een dergelijke keuze op hun leven heeft.

Ivy International brengt daarom de formules ‘Debutante’ en ‘Cavalier’ (voor respectievelijk vrouwen en mannen) die goedkoper zijn dan de andere diensten voor oudere singles. Een eenmalige inschrijving kost €2500,-. Het jaarlijkse abonnement is eveneens €2500, maar voor jongedames gratis het eerste jaar. Nieuw is ook de persoonlijke coaching via o.a. WhatsApp en Skype. Specifiek om hen te helpen het beste te halen uit hun afspraakes en vanuit een ‘klik’ verder te kunnen bouwen naar een duurzame relatie.

“De tijden zijn voorbij waarin jonge mensen uit gingen stappen om iemand die er leuk uitziet aan te spreken op café”, aldus CEO Inga Verbeeck. “Maar Tinder en andere soortgelijke online diensten zijn evenmin een optie voor veel 20′ers. Ze willen een levenspartner en leggen terecht de lat hoog. Voor de groep van jonge hoogopgeleide mannen en vrouwen hebben we nu een aanbod dat zowel toegankelijk geprijsd is als specifiek beantwoordt aan hun noden.”

Ivy Internationaal is een matchmaking agentschap voor financieel onafhankelijke singles dat in 2015 opgericht werd door Inga Verbeeck. Verbeeck is een ervaren onderneemster. Zo was ze van 1998 tot 2011 CEO van een Belgisch bedrijf dat actief was in de staalexport. In de jaren die daarop volgden, tot 2015, was ze eigenaar en managing director van vijf Europese kantoren van een Brits matchmaking agentschap, waar ze verantwoordelijk was voor de internationalisering van het bedrijf. Dankzij die laatste ervaring kon Verbeeck in 2015 haar eigen onderneming in de sector van de luxe matchmaking opstarten.

Written by:  Dirkje van Bennekom

Article featured by: relatie.blog.nl

Share this post