Kapellen – Ivy International lanceert in Europa de publieke campagne ‘Search for Venus’ waarmee het matchmakingbureau op zoek gaat naar de perfecte match voor één van haar uitzonderlijke klanten uit het Midden-Oosten. Op 25 en 26 november kunnen geïnteresseerden in het Hard Rock Café in Antwerpen kennismaken met het team van Ivy International. 

IVY INTERNATIONAL UIT KAPELLEN LANCEERT EUROPESE MATCHMAKINGCAMPAGNE

Inga Verbeeck, oprichtster en ceo van Ivy International: “Iedereen wil graag liefhebben en geliefd zijn. In ons bedrijfsleven omringen we onszelf met consultants en experts om ons te begeleiden dus waarom zou je op geluk vertrouwen als het om liefde gaat? Bij Ivy International steunen wij elke man of vrouw die hulp vraagt bij het vinden van echte liefde.”

Opvallende campagne

Met de toch wel wat vreemde matchmakingcampagne ‘Venus, waar ben je?’ hoopt Ivy International de aandacht te trekken om vrouwelijke kandidaten te werven die beantwoorden aan het profiel van ‘een onafhankelijke en intelligente Rubensvrouw vol optimisme en levenslust’.
De zoekende mannelijke opdrachtgever in kwestie rekent op de medewerkers van Ivy om een levenspartner te zoeken waarmee hij een kwaliteitsvolle, langdurige relatie kan opbouwen. De dertiger gaat daarmee in tegen het pad dat voor hem gekozen werd: een gearrangeerd huwelijk. De zoektocht naar ‘zijn toekomstige Venus’ vindt plaats in vier Europese landen: Oekraïne, Roemenië, Tsjechië en België. Aanvankelijk was de man van plan om zijn zoektocht enkel in Oost-Europa te houden vanwege ‘zijn diepe waardering voor de rijke geschiedenis en warme cultuur’. “Toen hij kennismaakte met de medewerkers van Ivy International en hun multiculturele en nuchtere aanpak was hij zo gecharmeerd dat hij besliste om België ook aan het lijstje toe te voegen”, zegt Inga Verbeeck.

In het verleden organiseerde Ivy reeds meerdere eerder discrete matchmakingcampagnes zoals ‘Search for Apollo’ of ‘Search for Silver Foxes’ maar deze internationale ‘Search for Venus’ marketingcampagne is de eerste in zijn soort.

Intake-evenement in Antwerpen

Op zaterdag 25 en zondag 26 november tussen 16u en 21u organiseert het Ivy International team in het Hard Rock Café te Antwerpen een kennismakingsmoment. Via deze video krijg je al een voorproefje van het team achter Ivy International.

As featured in: Made in Antwerpen

Share this post